Trolderi i Sdr. Felding – sidste nyt!

Sidste nyt om vores plan for en kommende Trold ved Svanholm Sø er, at vi mandag 8. april havde besøg af Thomas Dambo til et såkaldt Site Visit. I høj flot solskin udpegede vi stedet ved søen, hvor vi kunne se en Trold flytte ind. Thomas nikkede, hvorefter vi på en pæn måde blev sendt væk, så han kunne få plads til fantasi og kreativitet.

Billedet er fra Site Visit og viser kunstneren med Charlotte Ramsing og Pia Nielsen, naturmedarbejder i Herning Kommune.

 

 

 

 

 

 

Fra den anden side af søen fornemmede vi, at stedet blev udforsket, og vi kan nu næsten ikke vente på at blive indviet i kunstnerens idé. Vi må dog væbne os med lidt tålmodige endnu, da det bliver hen på foråret før vi hører nyt .

Mens Thomas tænker og tegner kreativt, arbejder vi på det økonomiske. Det går fremad med sponsoraterne, men vi er ikke i mål, så vi klør på!  Det skal nok lykkes, men der er brug for lokal opbakning. Når snakken går i Sdr. Felding og omegn, fornemmer vi positiv opbakning og det er fedt – det er virkelig også noget, der kan få stor betydning for interessen for Sdr. Felding hvis det lykkes. Læs evt. mere nederst om, hvordan Trolden Ask opleves i Thy.

Sponsorater

Ønsker du som erhverv- eller privatperson, at bidrage med et økonomisk bidrag, så tage vi imod med et kæmpe TAK. Eventuelle pengesponsorater sendes til Borgerforeningens konto nr. 7612 – 2155542 Jyske Bank eller Mobilepay tlf.: 30630555 (Mærk betalingen med teksten “Trold”)

TAK for støtten:

–  Sdr. Felding Gadelys

–  Herning Kommune

–  Friluftsrådet Midt Vest

–  Fonden af 1844

–  Faster Oikos

–  Schmidts Autoservice

–  Sdr. Felding Auto

–  Aaskov Gardiner

–  Kibæk Bageri

–  Sdr. Felding Vognmandsforretning

–  Entreprenørfirmaet JPK ApS

Har du spørgsmål eller ønsker du at bidrage på anden vis, så kontakt tovholderne:

–  Charlotte Ramsing, familien.ramsing@gmail.com, 61169913

–  Hanne Thomsen-Mühlbrandhannemuhlbrand@gmail.com, 22242414

Lidt om troldene

Trolden skabes af Thomas Dambo, der er en anerkendt kunstner. Han er især kendt for sine kæmpetrolde, der har fået plads over hele verden. Troldene er fremstillet af genbrugstræ og bliver placeret på naturskønne pletter rundt om i hele verden for at få folk til at komme ud i naturen.

Oplev Trolde – Thomas Dambo (rundtidanmark.dk)

 

 

 

 

 

 

 

 

Billedet er et eksempel på en af Thomas Dambos trolde. Trolden Ask fra Ashøj bor i skoven ved Hurup i Thy.

 

Læs mere om trolden ASK – https://opdagthy.dk/trolden-ask-fra-ashoej/