Referat af generalforsamling i Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps

I tirsdags afholdt Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn ApS generalforsamling. Du kan læse referatet herunder.


Generalforsamling i Selskabet til udvikling af Sdr. Felding og Omegn Aps.

Afholdt I Dagmar Bio tirsdag d.28. maj 2024.

  1. Mogens Nielsen blev valgt som dirigent.
  2. Formandens beretning.

Aktivitetsniveauet har været lav i 2023. Der er dog taget store beslutninger, idet vi har solgt Bredgade 36 til den selvejende institution Dagmar Bio for 1.037.000 kr.. Der er oprettet et gældsbrev på 364.000 kr., som står rente og afdragsfrit i 10 år., hvorefter betingelserne kan genforhandles.

I forbindelse med ovenstående handel er det på tale, at selskabet måske vil flytte bankforbindelse fra Jyske Bank til Skjern bank.

Vi har sammen med andre aktører med interesse for byen deltaget i en gruppe, hvor vi har påtaget os den opgave, at undersøge om Sdr. Felding mangler ældrevenlige tidssvarende boliger og om det er muligt at opføre sådanne bygninger i byen. Gruppen har haft kontakt til kommune, lodsejere, og byggefirmaer, med hvem vi har drøftet forskellige muligheder. Gruppen er på nuværende tidspunkt ikke nået frem til noget konkret projekt, men der arbejdes hen imod, at der kan afholdes et borgermøde om emnet.

Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke vore samarbejdspartnere for et godt og konstruktivt samarbejde.

Samtidig vil jeg hermed takke bestyrelsen for et godt samarbejde om de forskellige tiltag. Tak for den gode tone, også når nogle beslutninger har skullet tages i sidste øjeblik.

3.Regnskab.

Niels Jørgen Nielsen fremlagde regnskabet for 2023. Regnskabet viste et underskud på – kr. 23.457. Underskuddet skyldes i hovedsagen øgede udgifter til prioritetslån i Handelsbanken. Generalforsamlingen godkendte enstemmigt regnskabet.

4.Beslutning om overskuddets fordeling.

Der var enighed om at overføre underskuddet til næste år.

5.Indkomne forslag.

Der var ikke indkommet noget forslag.

6.Valg af bestyrelse.

Der var genvalg til Jens Udbye og Niels Jørgen Nielsen.

Leif Nielsen modtog ikke genvalg og Niels Rahbek blev indvalgt som nyt medlem.

7.EV.T.  Efter en kort drøftelse af løst og fast afsluttede dirigenten generalforsamlingen.

Referent: Leif Nielsen