Mads på FCM Akademi

Kender du mon Mads? Altså ham oppe fra Præstebakken, som siden han kunne gå, har sparket til alle de fodbolde han kunne komme i nærheden af?

Mads er født og opvokset i Sdr. Felding. Han spillede fodbold i SF GIF i 6 år, hvor alle kunne se, at Mads kunne noget særligt med en fodbold. Efter 6 år i SF GIF blev han udtaget til ATK Topcenter og rykkede derfor til Brande. Han har nu 3 år i træk kvalificeret sig til ATK topcenter. Han var i klubben i Brande i 2 år, mens han spillede U11 og U12, og så i sommers rykkede han til FCM, hvor han som U13 spiller blev en del af FCM Akademiet. Interessen for fodbold har, som du nok kan mærke, været kæmpe stor siden han var ganske lille!

Mads er nu 13 år og går i 6. klasse på Sdr. Felding Skole. Men det er snart slut med skolegangen i Sønder Felding, for han rykker efter sommerferien ind på Brændgårdsskolens TAK forløb, som er en udskolingsafdeling med talentklasser for unge talenter inden for idræt, sang og musik. Eleverne i Talentklasserne har mulighed for at bruge den nødvendige tid på deres idræt – kombineret med et udfordrende udskolingsforløb i samvær med ligestillede og derigennem forfølge deres drøm om en karriere inden for deres område.

Lige nu og her har Mads travlt med at kysse pokaler. Nyeste pokal er fra onsdag, hvor Mads var med til at vinde DBU  Jylland/Fyn Pokalturneringen. I lørdags var Mads igen på banen i Viborg, hvor han med et mål var med til at sikre sejren. I denne uge venter en spændende semifinale mod OB om det Jysk/Fynske mesterskab.

Hvad med fremtiden? Ja, iflg. mor Helle, så drømmer han om at gøre det han elsker; nemlig at at spille fodbold – og måske endda blive professionel fodboldspiller!

Her fra Sdr. Felding siger vi GODT GÅET MADS! Al mulig held og lykke i kampen mod OB denne uge og rigtig meget held og lykke med fremtidsdrømmene.