Vellykket sommerfest i camping- & hyttebyen

Lørdag d. 6. juli afholdt Sdr. Felding Camping- & hytteby for første gang sommerfest. Det foregik på plænen i det gamle anlæg, hvor udvalget bag, virkelig havde udvalgt sig et perfekt sted. Smukt grønt, idyllisk og i ly for regn og rusk. Trods varslet om storm og skybrud, var der rigtig mange der havde lyst til at bakke op om det gode arrangement.

Vejret var langt bedre end varslet, og mange hyggede sig både i og uden for teltet i solskin. Knud Erik fra campingpladsens bestyrelse bød velkommen kl. 15 og så var der ellers musik og underholdning helt frem til kl. 21. På pladsen kunne man købe kaffe, kage, øl, vand og vin, og fra grillen kunne man forsyne sig med grillpølser, brød, kartoffelsalat og stegte ben.

Bent Arne Øhlenschlæger og NHD Musik stod for underholdningen. På grund af vejret udgik tryllekunstneren og dansepigerne, men det blev alligevel et rigtig godt og velbesøgt arrangement, som campingpladsens bestyrelse håber kan blive en fast tradition hver år. Arrangørerne var nemlig alle tre tilfredse med den gode tilslutning, og de takker for, at der var så mange der havde lyst til bakke op.