Søndagscafé

Søndag d. 18. august 2024 var der igen Søndagscafé i Ældresagen, og vi havde besøg af en meget spændende og alsidig dame: Bodil Lisby med foredraget “Mit liv bag klaveret”

Bodil er født i Fjaltring af Margot og Rudolf Lisby i 1950. Hun har hele sit liv beskæftiget sig med musik, samt været lærer. Hun er med amatør orkestret i Brande og spiller stadig rundt omkring. Bodil fortalte om, hvordan hun kom til at spille klaver. I hendes barndomshjem havde der aldrig været et klaver, men som 15 årig vågnede hun en morgen og hørte klavermusik. Hun forstod det ikke helt, for de havde jo aldrig haft et. Det viste sig, at hendes forældre havde købt et klaver og de bestemte, at hun skulle lære at spille. Det var jo på den tid, hvor forældre bestemte hvad børnene skulle lave, fortalte hun. Det blev til et par skønne timer i Søndagscaféen og som altid fik vi hjemmebagt brød til kaffen.

Søndagscaféen er et tilbud til enlige. Hvis der sidder nogle enlige, som skulle få lyst til at være med i Søndagscaféen, er de meget velkomne. Der er plads til flere!

Nye deltagere kan melde sig til Gunvor på tlf. 61338617 eller Gunner tlf. 20738620.

Tekst og fotos: Grethe Kamstrup