Dagmar Svampedag 2024

På en dejlig søndag formiddag, samledes 60 gæster sig i Dagmar Bio, for at lære om svampe og om hvor man finder dem i skoven.

Igen i år havde Einar Eg Nielsen sagt ja til – ganske gratis, som en gave til Einars fødeby – at guide svampeinteresserede. Vi startede med at høre om svampe i biografsalen og derefter blev de 60 gæster delt i 2 grupper og sendt i hver deres retning til nærliggende skove. Der blev plukket både små, store, farverige, spiselige og ikke-spiselige svampe. Tilbage i Dagmar Bios have var Einar omkring de mange flotte svampe og vi fik navn på langt de fleste. TAK til Einar & Lise (hustru) for at I igen i år brugte jeres tid på dette arrangement!

I Dagmar Baren ventede der deltagerne en skøn gang svampesuppe med hjemmebagt brød fra Klods Hans. Og til arrangementudvalgets store glæde viste det sig, at pigerne bag Klods Hans valgte at donere dagens suppe, som et bidrag til Dagmar Bios mange forskelligartede aktiviteter. En meget, meget flot donation, som gør, at vi i Dagmar Bio har økonomisk mulighed for at arbejde med nye ideer. Kæmpe stort TAK til Heidi & Berit! Vi elsker jeres dejlige supper OG jeres store opbakning.

#svampedag #sdrfelding #klodshans #restaurantklodshans #einaregnielsen