Hygge- og sangaften på efterskolen

Onsdag aften var Sdr. Feldings Skolekreds medlemmer inviteret til en hyggelig efterårsaften med middag og sang fra den nye højskolesangbog.
Omkring 60 havde sagt ja til tilbuddet, og vi fik en rigtig lækker middag, som køkkenet sørgede for.
Eftermiddagen var det valgmenighedspræst Morten Kvist, der sammen med to musikanter Lars Christensen og Christian Eriksen, stod for at introducerer os for nye og kendte sange i den nye højskolesangbog.
Aftenen sluttede med at formand for skolen Jan Andersen og ….

forstander Asbjørn Lyby fortalte lidt om skolen drift i det nye skoleår, og også kom ind på de byggeplaner der har været arbejdet på i nogle år efterhånden. Det bliver ikke lige nu aktuelt at bygge i større stil, da det er svært med finansieringen.
Dejlig aften tror jeg alle syntes, og en gentagelse vil helt sikker blive positivt modtaget.