Kontakt Brugsforeningen om tilbagebetaling af indlån

Formand for Brugsforeningen Lars Svane

Som det blev oplyst på Sdr. Feldings Brugsforenings møde om låneafvikling d. 7. oktober i år, er Brugsforeningen nu klar til at begynde tilbagebetalingen af de lån som mange af medlemmerne indbetalte i 2017 – som hjælp til bygningen af en nye Dagli´Brugs.
Omsætninger er steget kraftigt i de sidste 2 år, og det har givet et større overskud og en betydelig større likviditet, der muliggør at tilbagebetalingen kan ….

begynde som aftalt i låneaftalerne.
Brugsforeningen opfordrede på mødet til at man ved oprettelse af et debetkort, kunne få udbetalt op til 10.000 Kr., og det har 21 långivere sagt ja til. Dvs. at ca. 200.000 Kr. overgår til debetkort. som kan bruges ved indkøb i Dagli`Brugsen.
I alt vil der blive udbetalt omkring 800.000 Kr. til januar 2022.
Formanden for Brugsforeningen Lars Svane, opfordre endnu flere af långiverne til at få konverteret deres lån over på et debetkort, som så bliver udbetalt i takt med at man køber ind i forretningen.
Lars Svane vil kunne træffes i Dagli´Brugsen hver onsdag i tidsrummet 16-17, hvor det er muligt at lave aftale om debetkort. Og ellers spørg uddeler Mads Ramskov, om oprettelse af debetkort.
For dem der opretter et debetkort inden 1. december, vil der kunne forventes en god lille overraskelse i december måned.