MARIE KEY var fredag for første gang på besøg i Dagmar Bio

Tekst fra Dagmar Bio´s Facebook side
Og sikke en fantastisk koncert!
Key kan virkelig noget med tekst og melodi – hun synger fuldstændig krystalklart, hendes tekster siger en masse og så viste hun sig også at være en blændende story-teller med masser af humor. Det er en af de ting der skiller sig ud, når man går til intim-koncert i lille Dagmar Bio, frem for f.eks. en festival-koncert: man føler man lærer kunstneren at kende på en helt anden måde, for her er der er tid og ro til …

fordybelse undervejs.
Vi fik både nogle af de allerførste ungdomssange, som Key har skrevet – de havde en bid af noget oprør og fanden-i-voldskhed. Vi fik hip-hop numre, som er lavet i samarbejde med den ene halvdel af Nik&Jay. Og så selvfølgelig dem vi allesammen kender og elsker Marie Key for! Og det sad bare lige i skabet det hele.
Fik hun æblekage? Ja, selvfølgelig. Og vi sendte hende afsted mod København med en hilsen fra publikum, som lød: “Vi kan godt den dag du besøger os igen!