Flotte præstationer af lokale badmintonspillere.

Jeppe Mikkelsen

Indlæg og billeder fra Ulrik Mikkelsen SFGIF Badminton
Sdr. Felding GIF har i weekenden deltaget i træfstævne i Engesvang med 15 spillere, hvoraf 2 aldrig havde været til stævne før. Der blev spillet mange tætte kampe og vi fik igen mange pokaler med hjem.
I gruppe 0 var Shalini Boris med til sit første stævne. Og efter 3 vundne kampe vandt hun guld i A-rækken.
I herresingle gruppe 1 havde Sdr. Felding 2 spillere med. Mathias Schmidt Christensen og Esben Kjærsig. Og med en ren Sdr. Felding-finale kunne det ikke gøres bedre. Guld til Mathias og sølv til Esben ved hans første stævne.
Kasper Mikkelsen var nyoprykket i herresingle gruppe 2. Efter 3 sejre …

tabte han en tæt semifinale og kunne tage hjem med en flot bronze.
I gruppe 2 dame double deltog Emma Gram og Ella Holmgaard Bertelsen for første gang. Og det blev en flot debut i double rækkerne. Efter 4 sejre i 4 kampe fik de fortjent overrakt guld.
Gruppe 3, som var turneringens største, havde deltagelse af Christian Astrup Jensen. Efter flere flotte kampe måtte Christian se sig slået i semifinalen. Dermed blev det til bronze til Christian.
Jeppe Mikkelsen deltog som ny oprykket i gruppe 5. Han nåede frem til finalen, hvor han stod overfor samme spiller, som han tabte til i finalen i sidste turnering. Denne gang gik det bedre for Jeppe, som efter en tæt kamp kunne trække sig ud som sejrherre efter 3 sæt og dermed modtage guld.
Sidste præmietager fra Sdr. Felding var Nicoline Tannebæk Nissen. Hun deltog i gruppe 6 dame/herresingle, der var slået sammen pga. få deltagere. Nicoline tog udfordringen op og stod efter 2 sejre klar til finalen. Det skulle blive stævnets mest dramatiske kamp. Efter en maratonkamp kunne Nicoline hive guldet hjem. I 3. og afgørende sæt måtte kampen ud i utallige om bolde inden Nicoline vandt med de utrolige cifre 26-24. Det var 2 meget trætte spillere, der kunne sige tak for kampen. En kamp hele hallen fulgte med i i de afgørende bolde.
Engesvang-stævnet var årets sidste træfstævne inden det igen går løs til januar.

Udover træfstævnerne har Jeppe Mikkelsen deltaget i Vestjysk Bank-cup i Grindsted i U13-rækken.
Efter 4 sejre kunne Jeppe kalde sig vinder af finalen.