Stor tilslutning til juleoptog og julemesse

Selvom der ikke var så mange med til årets julemesse som i 2019, så var der alligevel god tilslutning med omkring 400 besøgende voksne og børn. Det startede traditionen tro med juleoptog igennem byen med Kibæk Tambourkorps i spidsen. Desværre uden traktor og vogn, da det af sikkerhedsmæssige grunde ikke var tilladt af politiet. Derfor måtte julemanden denne gang gå hele vejen sammen med de mange børn og voksne. Turen endte i Det Legende Hus, hvor alle efter at have vist …

coronapas blev lukket ind.
Til at synge for ved dansen om juletræet, havde man entreret med “Smukteater” fra Skarrild, som sang for og efterfølgende gav en forsmag på deres kommende Musical Grease.
Rundt om i hallen var der omkring 20 salgs- og udstillingsboder , som blev flittigt besøgt i de godt 3 timer julemessen varede. Hallens bestyrelse sørgede for servering af æbleskiver, gløgg, kaffe samt sodavand og øl. Dagen sluttede med at der skulle findes to vindere af to kurve fra Handelsbanken, og det blev Frea fra Kibæk og Andres og Meta og vinderen af en kurv fra Handyman Ejendomsservice blev Ann Tannebæk.
Et meget flot og veltilrettelagt arrangement, som absolut tåler en gentagelse næste år.