Sdr. Feldings handyman

Der er travlhed hos handyman Hilmar B. Gunnarson, og ikke mindst her få dage før Hilmer drager til Island på juleferie.
Hilmar er født og opvokset på Island og har siden han var 15 år arbejdet som handyman og håndværker. Og efter at han flyttede til Danmark, stiftede han i 2004 firmaet Handyman Ejendomsservice i Herning.
I 2012 flyttede han sammen med konen, Ann Mary Jørgensen, til Sdr. Felding hvor de købte en ejendom på ….

Sandetvej 17. Her bor de stadig og her har Hilmar sit værksted og lager.
Som navnet ”Handyman Ejendomsservice” signalerer, udfører Hilmar en bred vifte af opgaver, såsom nybyggeri, tømmer-, maler-, snedker- og murer/fliserarbejde, samt reparationer og udskiftning af døre og vinduer. Og selvom prisen på byggematerialer er steget 15–25%, er der stadig en god efterspørgsel. Indtil videre har Hilmar klaret opgaverne selv, dog med hjælp af folk fra vikarbureauer, men han overvejer om han skal havde en fastansat engang til næste år. I det daglige har firmaet et godt samarbejde med andre håndværksfirmaer i lokalområdet.
Se også Handyman Ejendomsservice´s hjemmeside.
På billederne kan man se nogle af de opgaver Hilmar har udført.