Projekt “Varmepumpe” igang på Sdr. Felding Varmeværk

Lånt fra Sdr. Felding Varmeværks Facebook-side
Vi er begyndt med det praktiske af projekt “Varmepumpe”. Et projekt der ud over en 3,3MW luft/vand varmepumpe fra Fenagy, også indeholder en 10MW elkedel og en ca 25 meter høj akkumuleringstank med omkring 2.500.000L vand i. Alt dette skal stå i og omkring en ny bygning, som Entreprenørfirmaet JPK netop er begyndt at forberede til. Vi har været heldige at bygningen efter udbud er endt hos lokale håndværkere med Entreprenørfirmaet JPK som ….

hovedentreprenør.
Et par visualiseringer af hvor stort et projekt det er vi har gang i. På billederne kan ses ny tilbygning (der huser varmepumpe og elkedel), ny akkumuleringstank og energioptagerne der er en del af varmepumpen (tilsvarende udedelen på et husanlæg)