Flot pokalhøst ved badmintonstævne i Kibæk

Nicklas Rønn, Henry Højen, Mikkel Andersen og Peter Borch Buhl alle fra Sdr. Felding

Modtaget fra SFGIF badminton v. Ulrik Mikkelsen
I den forgangne weekend havde Sdr. Felding 22 spillere til træfstævne i Kibæk. Og de 22 spillere tog ikke mindre end 13 pokaler med hjem til Sdr. Felding. Hvoraf de 3 blev vundet af spillere som deltog i deres første stævne.
I gruppe 0 var Sdr. Felding repræsenteret med 2 spillere. Det var en meget jævnbyrdig gruppe og der måtte fintælling til før vinderen kunne kåres. 3 spillere havde vundet lige mange kampe og flest vundne sæt gjorde at en spiller fra Engesvang vandt guld foran ….

Ilona Smilianets og med Anton Bjerre Bloch på 3. pladsen.
I gruppe 1 piger vandt Anastasiya Smilianets guld i hendes første stævne efter 4 vundne kampe uden af afgive et eneste sæt.
Laust Dam Jensen var også til sit første stævne. Han kæmpede sig frem til sølv i b-rækken i gruppe 2 efter et finalenederlag til en spiller fra Engesvang.
Pga. rigtig mange tilmeldinger i gruppe 2 var rækken delt op i 2. I de 2 A-finaler var Sdr. Felding repræsenteret ved Otto Højen i den ene og Mathias S. Christensen i den anden. Otto var suveræn og vandt guld uden at afgive sæt. Og det var marginaler der gjorde at Mathias ikke også vandt guld. Efter en meget tæt finale tabte han 3. sæt med cifrene 21-19.
Asger Holmgaard Bertelsen vandt sin pulje i gruppe 3 og gik dermed videre i A-rækken. Det blev til bronze efter et nederlag i semifinalen hvor Asger løb tør for kræfter i 3. og afgørende sæt.
Sdr. Felding dominerede fuldstændig i gruppe 4 herrer. Det var et flot sejrspodie med lutter Felding-drenge.
Vinder blev Henry Højen efter finalesejr over Nicklas Rønn. Bronzevindere blev Mikkel Andersen og Peter Borch Buhl.
Liv Elbrønd sørgede for det også blev en til guld i damesingle gruppe 5. Efter et par sikre sejre kunne hun bestige det øverste trin på podiet. Herresingle gruppe 6 og damesingle gruppe 7 var slået sammen. Her blev det til sølv til Jeppe Mikkelsen mens Nicoline Tannebæk Nissen blev nr.3
De sidste pokaler blev hevet hjem i herredouble gruppe 4. Her blev det til sølv til Nicklas Rønn og Peter Borch Buhl efter en finale der blev tabt efter 3 tætte sæt.
Og som arrangørerne sagde efter en af præmieoverrækkelserne ” I må hellere tage en trailer med næste gang”. Så det gør vi….