Generalforsamling i Handels- og Håndværkerforeningen

Generalforsamlingen blev afholdt på Klods Hans torsdag aften.
Formand for Handels- og Håndværkerforeningen (H+H) Didde Jönsson aflagde beretning hvor hun fortalte om foreningens aktiviteter i det forløbne år. Der er blevet investeret i 9 nye byflag og 9 dannebro´s flag.
Til Skt. Hans havde de fået Claus Udbye til at holde båltalen, og der var stor tilslutning til arrangementet, hvor børnene gik i fakkeltog igennem ….

byen tilbage til de gamle fodbold stadion.
Didde der er H+H´s repræsentant i lokalrådet, var sammen med resten af lokalrådet på besøg på Rådhuset, hvor den nyvalgte borgmester Dorte West fortalte om hendes nye arbejdsplads.
Julemessen var pænt besøgt. Der er købt en ny julestjerne og der ønskes at der produceres nyt juleklip til næste julemesse.
Regnskabet blev fremlagt af John Jensen og viste et underskud på 13.377 Kr., som skyldes indkøb af nye flag til indkørslerne til Sdr. Felding og nok også skyldes at der har været nogen problemer med kontingentopkrævningen.
På valg til bestyrelsen var Didde Jönsson og Danjel Eriksen på valg, Danjel blev genvalgt, mens Didde ikke genopstillede og her blev John Jensen valgt som nyt bestyrelsesmedlem.
Bestyrelsen består nu af John Jensen, Danjel Eriksen, Casper Bennedsen, Hilmar Gunnarsson, Mads Ramskov og Thomas Braun.
Der blev ikke valgt en ny repræsentant til lokalrådet, da det helst skal være formanden der skal side der, så det må vente til bestyrelsen har konstitueret sig.
Som repræsentanter til Det Legende Hus valgtes Hilmar B. Gunnarsson, Danjel Eriksen og Ole Schmidt.