Brandmand Leif Kjær blev fejret ved sit 40 års jubilæum

Leif står som nr. 3 fra højre

Fredag eftermiddag kl. 15.30 rykkede alt materiel fra Sdr. Felding Brandstation + veteran stigebrandbil ud med udrykning, og kørte ned til Leif Kjærs bopæl på Høgsvigvej, hvor en meget overrasket Leif Kjær Jensen måtte hentes ud af huset for at møde alle de fremmødte brandmænd fra især Sdr. Felding, men også fra Herning. Hans nærmeste familie vidste det selvfølgelig godt, men de slørede det med at han på tirsdag har fødselsdag og derfor skulle fejre ham i weekenden. Desuden var 40 årsdagen for jubilæet for ca. 2 måneder siden, men der kunne …

man pga. corona ikke holde noget fælles arrangement.
Derefter gik turen i brandbiler til Klods Hans, hvor nuværende og tidligere brandmænd var indbudt en jubilæums reception.
Ved receptionen blev der holdt flere taler, først var det beredskabschefen Kim Vemmelund fra Herning, som en flot tale hvor han roste Leif for hans mangeårige virke og ikke mindst hans fantastiske rolige måde at være på som ansat, kollega og tidligere som holdleder.
Dernæst var det John Riisberg og Bruno Knudsen Jensen, som fortalte deres store respekt for Leif, som en kollega og holdleder der altid bevarede roen i kritiske situationer og altid stillede når der blev kaldt. Det havde tænkt meget over om der ikke var nogle situationer hvor han havde “dummet sig”, men de havde simpelthen ikke kunne vinde nogen.
Sidst var det datteren Janni Kjær, der holdte en meget rørende og fin tale om sin far, der vidnede om et stort sammenhold i familien og om et menneske med stor interesse i lokalområdet. Ja der vist snart ikke den forening i byen han ikke havde været i bestyrelsen og flere af som formand. Hun syntes også som barn at det var sejt at have en far som var brandmand.

Læs her: Beredskabsdirektør Kim Bjerg Vemmelunds tale til Leif Kjær Jensen.