Badminton træfstævne gav 15 pokaler til Sdr. Felding

Shali Boris

Modtaget fra Ulrik Mikkelsen SFGIF Badminton
Årets sidste træfstævne er netop afviklet i Gjellerup/Hammerum. Og Sdr. Feldings spillere sluttede af med manér. Vi mødte talstærkt op med 24 spillere og det blev til imponerende 15 pokaler.
Og med lidt mere held kunne det være blevet til endnu flere da vi havde mange der endte lige udenfor præmierækken.
Shalini Boris vandt overbevisende damesingle grp.1. Hun vandt alle 4 kampe i 2 sæt. I A-finalen blev det således til sejr på 21-13,21-14 over en spiller fra Bording.
Ligeledes i damesingle grp.1 blev Ilona Smilianets nr.2 i B-rækken. I en tæt finale måtte Ilona se sig …

slået af Liv Andersen fra Vildbjerg med cifrene 21-8,19-21 og 21-16.
Emma Gram var med i damesingle grp.2. Hun vandt pulje 2 og skulle i A-finalen møde vinderen fra pulje 1. Det blev en meget tæt finale mod Marie Nielsen fra Engesvang. Emma vandt guld med cifrene 19-21,21-11 og 21-17.

I herresingle grp. 3 spillede Otto højen sig frem til A-finalen via først en walk over og derefter 3 sikre sejre i 2 sæt. I finalen var der hård modstand fra Marcus Ørskov, Engesvang.Otto gav alt hvad han havde men måtte se sig besejret med 13-21,17-21.
Kasper Mikkelsen fik bronze i grp.3 B-rækken.
Christian Astrup Jensen vandt pulje 2 i herresingle grp.4 efter 3 sejre og var dermed videre til semifinalen. Det blev en hård og tæt semifinale men Christian kæmpede til det sidste og vandt i 3 sæt over Felix Jensen fra Sunds med cifrene 21-12,15-21 og 23-21. I A-finalen måtte Christian overgive sig til Rasmus Sørensen ligeledes fra Sunds. Efter et tæt 1.sæt løb Christian tør for kræfter efter de mange kampe og tabte med cifrene 21-16,21-7.
B-finalen i samme gruppe blev et lokalopgør mellem Kasper Sørensen og Asger Holmgaard Bertelsen som begge havde spillet sig i finalen. Her blev det til sejr til Kasper med cifrene 21-10 og 21-15. Så guld til Kasper og sølv til Asger.
Kasper var også med i herredouble sammen med Emil Bjerre Bloch. De spillede sig i A-finalen hvor marginalerne ikke var på deres side. Et par fra Sunds vandt med 21-17,12-21 og 21-18 efter en flot finale.
Henry Højen spillede sig i A-finalen i grp.5 efter 3 sikre sejre. Det lignede langt hen af vejen guld til Henry efter en solid føring langt ind i 3.sæt. Men et stærkt comeback fra Nicolai Bøndergård, Kibæk gjorde at Henry tabte kampen med 17-21,21-9 og 23-21.
Ligeledes i gruppe 5 hentede Emil Bjerre Bloch sin 2.pokal. Efter 3 sejre og puljesejr stod den på semifinale. Her blev det til nederlag til klubkammerat Henry Højen og dermed bronze til Emil.
Nicklas Rønn spillede sig i B-finalen efter en tæt kamp i semifinalen. Det blev til sølv til Nicklas efter et nederlag til Rasmus Agerbo, Gjellerup i finalen.
I damesingle grp.5 spillede Liv Elbrønd sig også frem til en A-finale. Efter et par tætte sæt tabte Liv finalen i 3 sæt til Ida Krupsdahl, KLG og vandt dermed sølv.
Herresingle grp.7 udviklede sig til en særdeles tæt affære. Efter 2 sejre til Jeppe Mikkelsen kunne han selv afgøre det i sidste kamp. I bedste fald kunne et knebent nederlag også give en samlet 1.plads. Da puljens anden kamp var afgjort stod det dog klart at der skulle en sejr til. Og Jeppe kæmpede med alt hvad han havde og hev en sejr i land med cifrene 22-20,18-21 og 22-20 over Gudni Hjaltason fra Hoven efter en flot og spændende kamp.

Sidste præmietager fra Sdr. Felding blev Jesper Bertelsen. Han stillede op i herredouble grp.10 med Thomas Sørensen fra Engesvang. Det blev et flot comeback for Jesper der tydeligt for enhver i hallen har holdt formen vedlige under Corona-nedlukningen. Det blev til nederlag i 1.kamp, hvor der lige skulle bankes lidt rusk af ketcheren. Men derfra blev det til sikre sejre og dermed guld i B-rækken.

Det har været en flot sæson for de unge spillere. Vi har vundet rigtig mange pokaler fordelt udover mange spillere. Og mange af de helt unge har i sæsonen deltaget i deres første stævne.
For de flestes vedkommende slutter sæsonen med klubmesterskab d.27 marts.

Vi har dog 2 spillere som stiller op til DM for ungdom der finder sted i Grindsted den første weekend i April.