Å-festival går «live» i pinsen

Pressemeddelelse fra Å-festivalen
Å-festival vender tilbage i en ægte ”live-version”, når pinsen igen i år skal fejres med en masse musik og god stemning i Sdr. Felding – og det bliver med ny energi og nye ideer.
Efter to år med en online-festival, er Å-festival i Sdr. Felding endelig klar til at gå live igen – og det skal ikke gå stille for sig. Festivalen bliver både som man kender den, men i år skal der også prøves nogle nye initiativer af. Blandt andet bliver den tidligere grill ”Å-Pølsen”, skiftet ud med …

et nyt og spændende Streetfood koncept, hvor deltagerne kan købe forskellige lækre retter. Derudover betyder en længe ventet ”live-version” af festivalen, at deltagerne vender tilbage. Og netop deltagerne er noget af det, som har været savnet under to års online festival, mener formanden for Å-festival, Kåre Dyhr Peder-sen.

”Å-festival er til for at mødes og være sammen med hinanden i det kristne fællesskab. To år med ned-lukning og begrænset samvær har vist, hvor vigtigt det fysiske fællesskab er. Derfor glæder det mig også, at vi er tilbage lige netop med det. Det gælder både i det store telt til koncerter, talere og ned i de enkelte campingvogne sent på aftenen. Vi skal være sammen i år ”live”” fortæller han.

Musik til enhver smag
I år gæster KB (US) og Sarah Reeves (US) festivalens store koncertscene for første gang, mens bandet Casting Crowns (US) vender tilbage til Danmark, for forhåbentlig en lige så succesfuld koncert, som da de sidst gæstede Danmark i 2007. Derudover sker der også nye ting på den store scene, når den danske, kristne DJ, Ullegnu, skal fyre op for et kæmpe danceparty lørdag aften.
”Vi har før prøvet at have DJ på en af vores mindre scener, men i år skal det have hele armen. Her skal vi feste og være sammen på en anden måde, end hvad de andre koncerter lægger op til”, fortæller Kåre Dyhr Pedersen og fortsætter: ”Vi har et dejligt bredt udvalg af musik på programmet i år, så der er noget for en hver smag. Vi håber derfor, at alle festivalgæster kan få lov til at nyde noget lækkert mu-sik”.

FAKTA OM Å-FESTIVAL
• Å-festival er Danmarks største kristne musikfestival med over 4.000 besøgende
• Festivalen afholdes hvert år i pinsen, i år den 3.-6. juni 2022
• Å-festival afholdes for 32. gang i Sdr. Felding
• Der er gratis adgang til alle koncerter på Å-festival
• Pladsen kan rumme over 700 enheder
• Å-festival drives udelukkende af frivillige ildsjæle
• Å-festival arrangeres af IMU & Indre Mission ud fra Sdr. Felding Missionshus samt repræsentanter fra Indre Missions arbejde på landsplan.

Se det udførlige program og meget andet på vores hjemmeside https://aa-festival.dk/ og følg med på FACEBOOK aafestivalofficial og https://www.instagram.com/aafestival/ .

Festivalplads: Sdr. Felding Stadion  Sdr. Feldingvej 55  7280 Sdr. Felding