Træmanden ved Brugsens have blev fjernet i dag

Træmanden, som har stået i Brugsens have siden nok midten af 90-erne, blev i dag fjernet, fordi den var ved at rådne helt op, og derfor kunne være til fare for børn og andre, hvis de kravlede op i den.
Det var John Jensen der med lastbil og kran fjernede den, og som i kan se på billederne, var der ikke meget frisk træ tilbage i den. Den blev til af et egetræ, hvor toppen var skåret af. Og da der så en dag kom en kunstner forbi, der var dygtig med …

en motorsav, blev træmanden skabt med en fisk i den ene hånd. Fisken er dog for længst forsvundet.
Da vi ikke ved hvilket år træmanden blev skabt, vil vi gerne høre fra nogen der kan huske årstallet, og også gerne har billeder af hvordan kunstværket blev skabt.
Lars Svane har sendt et billede af en flaske Sdr. Felding Vin, som han mener er fra midten af 90-erne.