Vellykket Åbent-hus arrangement i det gamle mejeri.

Tirsdag sidst på eftermiddagen var der åbent hus i Sdr. Feldings gamle mejeri, som i de sidste mange år har været ejet af tømmermester Jens Dalager, som har brugt det til sit tømmerværksted.
Mange brugte eftermiddagen til at kigge forbi, for at se hvordan det gamle mejeri ser ud indvendigt. Og her var det muligt at få en rundvisning eller selv gå rundt i de gamle lokaler, og hører mere om hvad og hvordan mejeriet ….

fungerede for mere end 50 år siden.
Og muligheder er der, i de mange rum i bygningerne, og nogle af de ideerne der kom frem på borgermødet d. 3. maj, var f.eks. at Lokalarkivet flytter fra øverste etage på plejehjemmet og ned i mejeriet plus indretter i lille bymuseum,  Micro-bryggeri, værksted og knallertklub, salg af lokalkunst, bogcafe med bogbytte og bibliotek for brugte bøger og reparations-cafe, plus rigtig mange andre ideer se her.
Indsamlingen af penge til at købe mejeriet er godt i gang, i fredag var der kommet 42.500 Kr. ind, derudover er der også mange der har meldt sig som frivillige til en kommende drift af mejeriet.
Derfor bliver det spændende om der kan samles penge nok ind til køb af mejeriet og om de aktiviteter der kommer i mejeriet kan finansierer drift og vedligehold af bygningerne. Derudover vil det også være nødvendigt at skaffe penge udefra, fra f.eks. fonde til at sætte bygningen istand. Støt op om projektet og køb anparter i Udviklingsselskabet her.