Rigtig god stemning på Å-festivalen

Besøgte i dag Å-festivalen, og fik en lille rundvisning af presseansvarlig Camila Nielsen, som fortalte om den store tilfredsstillelse det var for arrangørerne at så mange, 3.000,  havde meldt sig til Å-festivalen i år, plus de mange der kiggede forbi en af dagene eller kom til koncerter og musikindslag mm. I år prøvede man  som noget nyt “Street Food”, med flere udsalgssteder for salg af pizzaer mm. Det var så stor en succes at det kneb med at have råvarer nok, hvorfor de allierede sig med Bella Rosa nede i byen, for at ….

skaffe råvarer og pizzaer nok.
Søndag aften var det også muligt at købe grillstegt grise, 4 hele grise havde siden kl. 7 om morgenen været over grillen, så de kunne være klar til søndag aften.
Kl. 13.00 var der i det store telt gudstjeneste, som startede med optræden af det lokale Gospel Kids, som gjorde det rigtig godt og blev hyldet med stående klapsalver af de op imod 3.000 tilhørere.
Derefter fik vores lokale præst Samuel Sandegaard Høeg sin ilddåb med gudstjeneste ved Å-festivalen, hvor temaet for gudstjenesten var “Livets lys”.