Sdr. Felding U13 drenge blev Regionsmestre 2022

Klik og se navne

Modtaget fra SFGIF v. Ulrik Mikkelsen
Sdr. Feldings U13 drenge skulle i sidste spillerunde ud i et direkte opgør om førstepladsen i puljen mod Lem. Med bare uafgjort var Sdr. Felding sikker på førstepladsen mens Lem skulle bruge en sejr for at komme foran Sdr. Felding efter uafgjort i det første indbyrdes opgør.
Spillet bølgede frem og tilbage og der måtte hjælp til fra Lems målmand inden der kom gang i målscoringen. Han fik fumlet en drils bold ind i ….

eget mål med lidt hjælp fra vinden. Kort efter fik Lem dog udlignet til pausestillingen 1-1. I anden halvleg vadede Sdr. Felding i chancer men havde svært ved at få bolden i mål. Heldet var heller ikke med de lokale drenge som havde ikke mindre end 4 forsøg der ramte stolperne. Dog havde de heldet med sig i midten af anden halvleg hvor et forsøg blev rettet af og havnede i nettet uden chance for målmanden. I overtiden kunne Sdr. Felding så lave deres første ”rigtige” mål efter en flot soloaktion og sende bolden i nettet til slutresultatet 3-1. Dermed var førstepladsen i puljen sikret og avancement til Regionsmesterskabet i Humlum.
4 hold var kvalificeret til Regionsmesterskabet i Humlum ved Struer. Hjemmeholdet Resen/Humlum IF, Sjørslev/Demstrup IF, Tjørring IF og Sdr. Felding IF.
Sdr. Felding kom flyvende fra start i første kamp mod Tjørring. Efter bare 2 minutter kunne Jeppe Kjærsig med en lang tå sende Sdr. Felding drengene i front på en friløber. Bare 2 minutter senere bragte Christian Grønbæk stillingen på 2-0 efter et flot angreb, hvor Sdr. Felding med hurtige 1-2-afleveringer fik splittet Tjørrings forsvar og let kunne sende bolden i mål. Der var stor jubel blandt trænerteamet og de omkring 20 medrejsende tilskuere fra Sdr. Felding. Herefter var det en lige forestilling hvor Tjørring var farlige på dødbolde mens Sdr. Felding levede på kontra. Der blev ikke scoret yderligere i kampen selvom begge hold havde store chancer.
I anden kamp stod Sdr. Felding overfor Sjørslev/Demstrup der også havde vundet første kamp efter flot spil. Så det kunne ligne en lille finale. Der var henholdende spil fra begge sider i kampens indledning. Midt i første halvleg på kampens første chance bragte Jeppe Kjærsig Sdr. Felding foran 1-0. Kort efter fik Sjørslev/Demstrups bedste spiller et dumt gult kort og blev sendt til afkøling i 5 minutter. Der blev ikke scoret yderligere i 1.halvleg selvom Sdr. Felding var i overtal.
Sdr. Felding fik en drømmestart i 2.halvleg. Efter 20 sekunder kunne Jeppe Kjærsig fordoble målscoringen til 2-0 på et flot placeret skud. Resten af kampen var Sdr. Felding presset i bund men en stærk defensiv foran målmand Oliver Tannebæk holdte stand selvom det til tider brændte voldsomt på.
Sidste kamp var mod hjemmeholdet fra Resen/Humlum. Der var massiv støtte fra tilskuerpladserne til begge hold kampen igennem. Sdr. Felding var presset i bund gennem hele 1.halvleg og var flere gange tæt på at komme bagud. Men stik imod spil og chancer kunne Nicklas Rønn bringe Sdr. Felding foran på et kraftfuldt langskud kort før pausen. Scoringen og pausen gjorde Sdr. Felding godt. De styrede store dele af 2.halvleg og var tættede på 2-0 end modstanderne var på udligning. Men der blev ikke scoret mere end det ene mål i kampen.
Velfortjent guld og pokal til Sdr. Felding drengene hvor holdet ikke indkasserede et eneste mål.
Det var også sidste kamp hvor trænerne Michael S. Christensen og Jesper Bertelsen stod i spidsen for holdet efter mange års tro tjeneste for Sdr. Felding GIF. Så det må siges de slutter på toppen og det blev fejret på behørig vis med lufttur efter pokaloverrækkelsen.