Skt. Hans aften i Sdr. Felding med mange aktiviteter

Tekst og billeder af Grethe Kamstrup
Sankt Hans på det gamle station i Sdr.Felding blev en rigtig hyggelig aften i det skønne vejr . Det havde trukket mange mennesker til station.
Bente Linding stod for hyggen for børnene, hvor der var snobrødsfade sponsoreret af Sdr.Felding Bageri, samt leg med fresbee, bue pil og øksekast for voksne. Thomas Kjær blev en samlet vinder, og vandt en sejltur fra Vium Kirke til …

Troldhede for 10 personer.
Mosters Di´s Pølsevogn og ølteltet var godt besøgt. Kaffe og kage stod Klods Hans for. Der var fakkeltog fra plejecenter Engholm til station, hvor børnene smed deres fakler ind i bålet. Der kom godt gang i ilden, så heksen kunne flyve til Bloksbjerg, derefter blev Midsommervisen sunget inden vores sognepræst Samuel Sandegaard Høeg holdt en sjov båltale, men også en tale til eftertanke om lyset og mørket. En rigtig dejlig og folkelig aften med omkring 200 besøgende.
Se Samuel Sandegaard Høegs tale her