I august begynder børnene i skole i Herning Kommune

Billede fra 2021

Mange af børnene skal for første gang ud i trafikken på egen hånd. Derfor opfordres alle trafikanter til at holde godt øje med børnene og vise hensyn. I løbet af uge 31 sætter Herning Kommune ikke mindre end 94 skilte med ”Børn på vej” op på rigtig mange af skolevejene i kommunen. Skiltene er en del af en landsdækkende kampagne, som Rådet for Sikker Trafik og kommunerne står bag. Godt 1000 børn starter i 0. klasse i Herning Kommune, og til hver af disse skoleelever er der en trafikopgavebog samt en refleksvest. Derved bliver der helt fra børnenes ….

skolestart sat fokus på TRAFIK.

  • I Herning Kommune vil vi rigtig gerne have at endnu flere børn selv transporterer sig hen til skolen. Det er først og fremmest en god start på dagen at tage cyklen eller gå til skolen, få bevægelse i kroppen og frisk luft inden undervisningen starter. For hvert barn der cykler eller går bliver der også en bil mindre til at skabe trafik og evt. farlige trafikale situationer omkring skolerne, og så er det også godt for klimaet siger Anne Mette Bang Rasmussen formand for Herning Kommunes Børne- og Familieudvalg

Læs mere om kampagnen på Sikker Trafiks hjemmesiden, hvor der også er pressefoto mv.