Besøg en have, der er vild med vilje – var godt besøgt

Lørdag holdte Inger Lise Kampp, i samarbejde med foreningen Praktisk Økologi, åbent have i Sandet, hvor hun har en lidt anderledes måde end at indrette sin have på. Her skal der være plads til mere natur, med en mangfoldighed af forskellige planter og blomster, som giver føde og gemmesteder for insekter, fugle og små dyr. Grunden er på ca. 2.000 m2, og som det ses på billederne er der en stor biodiversitet. I løbet af dagen kom der op mod 50 besøgene, som …..

fik en rundvisning og kaffe.
I folderen, “Skab mere vild natur hvor du bor”, som Praktisk Økologi har udgivet, kan man læse følgende:
I Sådan skaber du mere liv i haven
Når det handler om at skabe mere natur og liv i haven, er der nogle overordnede rammer, der skal være i orden. Først og fremmest skal du undgå enhver form for sprøjtemidler mod både planter og insekter. En giftfri have er et enormt vigtigt første skridt mod større biodiversitet. Også kunstgødning bør undgås, bl.a. fordi der som udgangspunkt allerede er for meget næring i jorden, hvilket presser de mere nøjsomme danske urter, som er så afgørende for biodiversiteten.
Se folderen: “Skab mere vild natur, hvor du bor”