Store vandskader på virksomheder i Sdr. Felding

Foto: Jesper Jensen fra Emtelle

På Jeld-Wen, kom der store mængder vand fra de 15.000 m3 tag, som kloarkerne ikke umiddelbart kunne føre væk, samt at der kom store mængder vand fra Dalgaskanalen, som flød over. Derfor blev fabrikslokalerne oversvømmet ligesom der stod 15 cm vand i kantinen, som nu er lukket indtil videre og alle skal have madpakke med i morgen. På trods af omfattende skader på bl.a. elinstallationerne, forventes produktionen at komme i gang igen i morgen oplyser produktionsleder Leif Kjær.
På Emtelle har der også været oversvømmelser i ….

kælderen og på fabriksgulvene, det sidste kan ses på et af nedenstående billeder.
Og så er der den gamle møbelfabrik på Bjergevej, som nu ejes af Mega Overflade-Teknik. Her er en del af taget ud mod Bjergevej faldet ned.