Flot start på badmintonsæsonen 22-23.

Nicoline til venstre

Badmintonsæsonen 22-23 står lige for døren og træningen for ungdom begynder i næste uge. Dog har en af klubbens spillere allerede deltaget i sæsonens første stævne.
Nicoline Tannebæk Nissen deltog i Li-Ning Cup arrangeret af Varde Badminton Klub.
Og selvom det er tidligt på sæsonen og inden træningen overhovedet er begyndt i Sdr. Felding, blev Nicoline en overbevisende vinder i Varde. Første kamp blev vundet med 21-16, 21-15 over Kathrine Meto-Boisen fra Vejle. I kamp 2 vandt Nicoline …..

uden kamp da en spiller fra Esbjerg udeblev. I 3. kamp blev cifrene igen 21-16, 21-15 over Stella Aagesen fra Bov. Sidste kamp blev også vundet uden sættab. 21-15 og 21-12 over Cecilie Marinussen fra Ikast. Fortjent og sikker 1.plads til Nicoline.
I den kommende weekend deltager Nicoline i et af danmarks største badmintonstævner når Herning BK arrangerer Victor LBS. Her venter modstand fra Højbjerg, Langeskov, Ikast og en spiller fra Norge.
For størstedelen af klubbens spillere starter turneringen for alvor op når Sunds er vært for årets første træfstævne i weekenden 8-9. oktober.
Klubben mangler stadig en træner til 2.-4.klasse. Så har du lyst til at træne de unge mennesker og få nogle gode oplevelser er chancen der nu. Der er hjælp/sparring at hente hos de øvrige trænere og gennem DGI trænerguiden så man hurtigt er klædt godt på. Der er også en hjælpetræner til holdet.