Generalforsamling i Sdr. Felding Borgerforening onsdag aften

Formand for borgerforeningen gennemgik i sin formandsberetning, hvad der var sket igennem året. Året startede med en velbesøgt  fastelavn arrangement i Det Legende Hus. Affaldsindsamlingen d. 3. april gik fint med lidt færre indsamlere en før, til gengæld var der også mindre affald ved vejene. I juni var der informationsmøde om en evt. kommende Solcellepark, som fik en overvejende positiv tilbagemelding. I juni var borgerforeningen medarrangør af ….

Herning Kommunes Kulturfestuge, som i Sdr. Felding, blev holdt ved hallen med stor succes, som forventes gentaget næste år. Skt. Hans, blev arrangeret sammen med Handels- og Håndværkerforeningen, og trak mange mennesker til en hyggelig aften. I august havde borgerforeningen fået Sanglærken og Sebastian til at underholde, vejret var skønt, og der var stor tilslutning til arrangementet.
Medlemsbetalingen her i oktober med MobilePay er gået fint og der kom godt 33.000 Kr. ind.
Under “Indkomne forslag”, nævnte Dorthe at hun syntes at man I borgerforeningen burde give støtte til opførsel af en Dambo Trold og til Halloween pyntning i byen. Begge ideer vil bestyrelsen arbejde videre med.
Ved valg til bestyrelsen, blev René Lomholt genvalt. Jonas Skovkonge blev valgt ind og erstatter Tove Fisker, som ikke genopstillede.
Under punktet “Evt.” forslog René Lomholt om vi kunne lave nogle arrangementer, hvor byens forskellige nationaliteter lærer hinanden bedre at kende. Forslag: Kunne være noget fælle spisning, hvor man kom med forskellige Nationalretter og hygge omkring spisning. Forslaget vil blive diskuteret i bestyrelsen.

Se også denne Powerpoint præsentation af borgerforeningens arbejde.

Tove modtager gave som tak for bestyrelsesarbejde i 10 år.