Vi har svært ved at få armene ned i Sdr. Felding Hallen for tiden😊

Modtager fra formanden for hallens bestyrelse Nicolai Christensen
Det er ikke ”(H)Jule-manden” men derimod hårdt arbejde og fantastisk støtte og opbakning fra lokalområdet der har været med til at sikre, at vores bade- og omklædningsfaciliteter i Sdr. Felding Hallen – ikke bare bliver reetableret – men forbedret og opdateret til en nutidssvarende 2023 udgave. Den sidste uge har være tæt på fantastisk, efter positive tilsagn fra Herning Kommune (tkr. 150), …..

Sdr. Felding Gadelys (tkr. 250) og XL – Sdr. Omme (tkr. 25). Lige det vi manglede for at vi kunne komme i mål med vores projekt.

Det har ærlig talt været svært, at få enderne til at nå sammen og vi må erkende, at vi i perioder har følt os lidt alene her i Sdr. Felding efter vandskaden i august. Derfor er vi også ekstra stolte af, at vi nu gennemfører projektet som vi ønsker det og selv står for finansiering af mere end 90% af den samlede projektpris.

Vi glæder os allerede til i februar/marts 2023, at kunne præsentere tidssvarende og nyrenoverede bade- og omklædningsrum i Sdr. Felding Hallen, herunder bl.a.:
 Nye lofter
 Ny belysning
 Ny sanitet og rørføring (fjernvarme/vand)
 Nye gulve
 Nye døre, bænke og baderumsinventar
 Separate baderum i 2 af 4 omklædningsrum
 Nyt og synlig kontor til Centerleder ved indgangen
 2 nye depotrum
 Forbedrede mødefaciliteter
 Ny omklædningsrum til dommere/lærere
 Energiforbedring/optimering

Vi skal endnu engang på vegne af Sdr. Felding Hallen takke Sdr. Felding Gadelys, SFGIF, Sdr. Felding Borgerforeningen, Handelsbanken, Spar Nord Bank og Herning Kommune for de kontante bidrag samt ikke mindst uvurderlig opbakning fra ”lokale” virksomheder og enkelt personer i form af materialer og arbejdskraft, herunder XL – Sdr. Omme, JELD-VEN, Bonde & Mogensen, Areo Coating og DOT m.fl. – uden dem var vi aldrig kommet i mål.

En lille jule-opfordring herfra. Vi har i hallen påtaget os selv en række opgaver i forbindelse med gennemførsel af projektet, så skulle du have et par timer i overskud – eksempelvis til at hjælpe med at male m.v., vil vi være meget taknemmelige. Er du interesseret i at give en hjælpende hånd, kan du kontakte Bruno Knudsen for nærmere.

Sideløbende med vores vandskade har vi søgt Norlys Vækstpulje om et bidrag til den ”grønne omstilling” i hallen. Formålet med projektet er dels at gå forrest med den grønne omstilling og energioptimere vores facilitet gennem en udskiftning fra gammel og dyr belysning til moderne og mere miljøvenlig LED-belysning.
Opgraderingen af belysningen vil endvidere give et skarpere og mere klart lys, som dels vil gøre områderne mere indbydende og dels give et bedre lys til at dyrke idræt. Vi tænker grønt, vi tænker miljø – både for ansatte og besøgende 😉. Nordlys Vækstpulje syntes godt omkring vores initiativ og har meldt positivt tilbage. Vi modtager tkr. 150 til gennemførsel af projektet, som har en tilbagebetalingstid med de nuværende energipriser på under 2 år. Tilskuddet fra Norlys udgør ca. 50% af den samlede investering. Vi forventer at have skiftet til LED belysning i Hallen når vi tager hul på den ny sæson efter sommerferien i 2023.

Tak for støtten og glædelig jul til jer alle.

Nicolai Christensen
Formand Hallens bestyrelse