Fint besøg onsdag af borgmester og kommunaldirektør

Dorte West og Erik Hattens startede dagen med virksomhedsbesøg i Skarrild, Stakroge og Sdr. Felding, besøg som de udtrykte havde været meget vellykkede og inspirerende.
Efterfølgende var repræsentanter fra de 3 virksomheder inviteret med til frokost i Det Legende Hus. Også repræsentanter for lokalrådet, samt borger- og idrætsforeninger i Skarrild, Stakroge og Sdr. Felding var indbudt til frokost.
Efter frokosten var foreningsrepræsentanterne indbudt til et 1,5 timers møde, hvor ….

der blev diskuteret de kommende besparelser på busrute 81 og lidt om muligheden for flexbus. Der blev også udtrykt ønske om kommunens opbakning til mere erhvervsudvikling i området, så vi kan bremse op for den affolkning af især unge mennesker, som vi oplever i disse år.

Vi udtrykte også ønske om flere cykelstier, ved de efterhånden stærkt trafikerede veje mellem Sdr. Felding og Skarrild samt mellem Sdr. Felding og Troldhede. Fra Sdr. Felding lokalråd havde vi et ønske om støtte til lokalrådets arbejde.

Dorte lovede dog ikke direkte økonomisk støtte til vores ideer, bl.a. fordi kommunen i øjeblikket er inde i en større sparerunde

Fra Sdr. Felding Borgerforening blev der fortalt om et projekt de arbejder med, hvor man i samarbejde med skulptøren Thomas Dambo vil bygge en meget stor trold ved Svanholm Sø af genbrugstræ. Andre steder hvor Thoms Dambo har bygget en sådan trold, har det vist sig at være en stor turistattraktion.

Dagen sluttede af med at borgere kunne komme forbi og stille spørgsmål til borgmesteren.

Os der deltog i mødet onsdag, syntes vi havde nogle gode snakke og at det er en rigtig god ide, at borgmesteren bruger en dag på at besøge virksomheder og borgere lokalt.