Indvielse og genåbning af omklædningsrummene i hallen

Mandag havde Hallen – Det Legende Hus inviteret til genåbning af omklædningsrummene, som siden det store skybrud d. 26. august, har været lukket af for hallens brugere.
Formand for Sdr. Felding Hallen Nicolai Christensen holdt åbningstale mandag eftermiddag for de mange fremmødte. Her kom han ind på det store arbejde der har ligget i oprydning og renovering af lokalerne.
Det har været en gammel drøm at få renoveret omklædningsfaciliteterne, men som det tit er med den slags opgaver ….

var den en meget stor opgave at få det hele til at gå op.

Der skulle forhandles med forsikringsselskabet, men da pengene herfra ikke var nok til både renovering og opgradering af faciliteterne, skulle der også søges penge i fonde, hos foreninger, banker og kommunen, ligesom der har været lagt en del frivilligt arbejde i projektet.

Heldigvis har brugerne af hallen vist stor velvilje og tålmodighed med at der i en længere periode ikke har været bade- og omklædningsfaciliter til rådighed.

Formanden takkede især Centerleder Bruno Knudsen Jensen for den kæmpe indsats han har bidraget med i renoveringsfasen.

Bruno efterfulgte Nicolais tale med at takke især to personer for deres meget store frivillige indsats, og det var Knud Erik Jensen og Jeanette Gerning Damkjær, som hver især fik en lille erkendtlighed.

Derefter var der tid til at klippe snoren og vi kunne alle komme rundt og se de flotte nyrenoverede lokaler.

Læs Nicolai Christensens åbningstale her