Ingeborg og Nikolaj Jensen kan fejre diamantbryllup

Modtaget tekst og billeder  fra familien
Torsdag d. 11. maj 2023 kan Ingeborg Skovlyst og Nikolaj Kjær Jensen fejre diamantbryllup efter 60 års ægteskab.
I 1961 deltog Ingeborg, efter endt højskoleophold i et såkaldt kartoffelsjak, og da der ikke var makkere nok deltog Nikolaj, fordi de manglede en makker og det har de to været siden – og blev i 1963 gift i Sdr. Felding kirke.
Det meste af deres ægteskab levede de på Ilderhedevej på Nikolajs ….

slægtsgård som 4. generation.
Parret kan fejre dagen i kærligt samvær med deres tre børn – Susanne, Jonna og Steen, deres svigerbørn, 11 børnebørn og to oldebørn.

I 2007 flyttede parret til Markvænget i Sdr. Felding og har nydt bylivet siden da. Begge er aktive med senior-dans, seniorklub, fællesspisning, gymnastik og frivilligt arbejde i den lokale genbrugsbutik.
I dagligdagen nyder de godt af selskabet med deres gode naboer.

Ydermere nyder de samværet med familien på den årlige sommer-udflugt som de seneste år har bestået af en intern fiske konkurrence, som alle, store/små, unge som gamle, deltager i, med stor entusiasme.

Der hersker dog ingen tvivl om at selskabet med deres søskende, børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn står højt på listen over besøg – og der bliver altid serveret god kaffe, kolde øl og mest af alt børnebørnenes livretter og spil.

Tidligere var parret altid garant for at passe og pleje børn/svigerbørnenes habetas under ferier og deslige.

Mest af alt har Ingeborg og Nikolajs 60 årige ægteskab været præget af stor gensidig respekt og kærlighed for deres fælleskab omkring gården og familien. Deres indbyrdes kærlighed har været ydmyg og respektfuld og af denne vej har og er de en stor inspiration for deres nærmeste: kærlighed er stærk, forenende og respektfuld.

Parret har i ydmyghed frabedt sig morgensang men fejre dagen med sine nærmeste på Klods Hans senere på dagen.

Stort tillykke med dagen i morgen, ønskes af redaktør og nabo.