Fuldt hus til Knud Eghøj foredrag

I Lokalhistorisk forening for Sdr. Felding, Sandet og Stakroge, havde vi torsdag eftermiddag præmiere på et nyt tiltag, hvor vi inviterer ældre lokale medborgere til at komme op i vores Arkiv  på Engholm, og fortælle deres livshistorie. Knud Eghøj var så den første.
I bestyrelsen var vi meget spændte på hvor mange der ville komme, vi ville være glade hvis vi blev blev 15 – 20, men vi blev 35, så der var fyldt godt op, og vi måtte i hast finde flere side pladser.
Og Knud fortalte sin spændende historie, fra hans barndom …

på en gård ved Ansager til han i 1960 kom til en lille lidt støvet by Sdr. Felding, hvor han havde fået ansættelse på Rationel Vinduer og her var han indtil 1998. Sideløbende med sit arbejde udviklede Knud sin kunstneriske årer, og har malet et utal af malerier, og ikke mindst har Knud også lavet rigtig mange figurer i træ, bl.a. den flotte Sdr. Felding pige og her sidst en kongekrone til modellen af Kongeskibets stævn på Koldinghus.

Efter Knuds oplæg var der rigtig mange spørgsmål og kommentarer. I bestyrelsen synes vi selv at vi havde et meget succesfuld arrangement, som vi gerne vil gentage efter sommerferien med andre borgere, der vil fortælle deres livshistorie i vores område. Ja jeg tror ligefrem vi vil glæde os til næste arrangement.