Mulig lukning af lægeklinik i Sdr. Felding

Meddelelse udsendt af Helcenter Midt Borris og Sdr. Felding
Vedr. Helsecenter Midt Sdr. Felding
Vi må desværre kaste håndklædet i ringen.
Siden sommeren 2020 har vi prøvet at få klinikken i Sdr Felding til at fungere som en del af Helsecentermidt. Det har betydet diverse forandringer i måden at gå til læge på, og siden november 2022 også en ændring af antallet af patienter der var tilknyttet klinikken. Vi har været så heldige at Lotta Nielsen fortsat har været tilknyttet klinikken, hvilket har …..

været essentielt for at vi har kunne opretholde lægehusfunktion i Sdr Felding. Som de fleste ved er vi ramt af lægemangel i vores område, og at det er svært at tiltrække praktiserende speciallæger. Selv om vi har haft en læge mindre siden januar, har vi prøvet at opretholde bedst mulig funktion i Sdr. Felding. Da Lotta desværre før sommerferien, har valgt at sige sin stilling op som læge i Sdr Felding, har vi følt os nødsaget til at opsige ydernummeret i Sdr. Felding. Det betyder at regionen fra 1/1-2024 overtager ansvaret for driften af klinikken i Sdr. Felding, hvis ikke de kan få solgt klinikken til en praktiserende læge. Vi vil indtil da prøve at opretholde funktionen i klinikken så godt som vi overhovedet kan, med de hænder vi har til rådighed. Dvs. man vil kunne møde tre speciallæger og 3 uddannelseslæger, udover det vanlige personale i klinikken.
Fra mandag til torsdag vil der været åbent hele dagen. Evt. akutte problemer som opstår i løbet af eftermiddagen, skal ses I Borris. Det vil stadig være muligt at få lavet blodprøver og sygeplejerkontroller om eftermiddagen. Om fredagen vil Sønder Felding klinikken være lukket, og patienter der skal ses fredag må køre til Borris.

Klinikken i Sdr. Felding holder sommerferie fra 20.07-23 til 13.08-23.

Vi vil samtidig gerne sige Lotta tak for den tid hun har været ved os. Uden hende havde vi ikke kunne drive klinikken i Sdr Felding. Samtidig ønsker vi hende held og lykke fremover, og ved hun vil blive savnet af både patienter og kollegaer.

Mvh

Martin Aagaard Poulsen & Betina Rose.