Højt humør og festlig stemning ved Sensommerfesten

Modtaget fra Lars Svane Formand for Sdr. Felding Brugsforening
Bestyrelsen i Sønder Felding Brugsforening er rigtigt glade for alle de mange medlemmer, som mødte op til foreningens sensommerfest ved og i vores butik Dagli’Brugsen Sønder Felding.
Det var dejligt at se alle de glade kunder og medlemmer, som mødte op med højt humør og bidrog til at skabe en festlig stemning en fredag eftermiddag/aften. Der blev  …

taget godt fra på pølser/brød og fadøl og vores stand smagsprøver på butikkens varer havde rigtigt mange besøgende. Vi kan heller ikke rigtigt klage over det fantastisk flotte sensommervejr, vi var så heldige at have. Det kunne næsten ikke være bedre.
Bestyrelsen nød at tale med jer medlemmer og kunder. Det giver et energitilskud til det frivillige arbejde bestyrelsen udfører, når vi møder medlemmerne på denne måde og der tages så godt imod vores arrangement.
Tak for jeres deltagelse i Sensommerfesten i Sønder Felding Brugsforening!

Også uddeler Mads Ramskov var godt tilfreds med det store fremmøde og den festlige stemning der var. Alle så ud til virkelig at hygge sig i det gode vejr. Et arrangement de absolut vil overveje at gentage til næste år.