Sdr.Felding Bageri Lukker

Vi har besluttet at lukke butikken i Sdr.Felding, det har været en beslutning som har været lang tid under vejs, og ikke nem at tage. Vi har over de sidste par år skaleret vores forretning ned, for at skabe en mindre stresset hverdag for os selv og vores personale, vi har opsagt samarbejdet med de forskellige købmænd vi har leveret til, og de fleste af dem har nu fundet andre løsninger, og inden for den næste år, skulle vi gerne gå fra 3 til 1 varebil til udkørsel.
Samtidig må vi også erkende at ….

 

tiden for at drive bagerforretninger i små landsbyer er svært, og vi har set til på sidelinjen mens vores kollegaer er lukket en efter en, det er desværre en trist statistik vi nu også bliver en del af.
Vi har de sidste par år undersøgt om der kunne være andre løsninger eller muligt samarbejde, men har ikke kunne finde nogen holdbare løsninger.
Butikken vil have sidste åbningsdag den 15 september, og har man gavekort skal man huske at få dem brugt, beslutningen om nedskalering af firmaet har jeg selv taget, det har jeg gjort både for mig selv og min families skyld, da arbejdstimer de sidste par år har nået helt nye højder. Det vil sige hvis i, i løbet af de næste par uger handler hos os, har vores personale ikke noget med beslutning at gøre, og vil opfordre til man ikke gøre dem til målskive for eventuel utilfredshed med vores beslutning.
Jeg vil gerne takke vores mange trofaste kunder gennem årene, og personalet som har arbejdet på adressen siden jeg startede i 2004.
Er der nogen som kan bruge lokalerne på bredgade, er vi meget interessere, da vi meget gerne så der kunne skabes noget nyt liv i bageriets gamle rammer, måske en eller anden form for fødevareproduktion, da lokalerne er godkendte til det, og der både står ovne, køle og fryserum. Vi vil være meget samarbejdsvillig til en meget lav husleje, eller en skarp købspris på bygningerne, elles vil det blive sat til salg hos en mægler senere på året.
Tak for de mange gode år
Steffen Andersen
Bagermester

Susanne Reitz – gift med Steffen