Dagmar Bio HALLOWEEN 2023

Fra Dagmar Bio Facebookside
KÆMPE nyhed i Sdr. Felding: tirsdag d. 31. oktober er det halloween, og vi fornemmer, at Sdr. Felding er ved at være moden til at fejre den skøre, festlige og skræmmende tradition.
Præsteskoven er rammen om Dagmar Bios ‘løjer’. Vi åbner op kl. 18, hvor alle der gerne vil se skoven iklædt …

halloween pynt, kan gå en tur. Fra kl. 19 vil vores uhyggelige statister indtage skoven, og fra 19-21 er alle modige gæster velkommen ☠️🍂🎃 Medbring gerne lommelygte. Har du børn der vil med i skoven, så sørg for at vurdere, hvad børnene skal være med til.
Indgangen ligger ved asfaltvejen ind mod Præsteskoven, lige efter indkørslen til Præstebakken. Og man kommer ud ved stien bagved Halmhuset til Præstebakken.
Der står et par 🤡🧙‍♀️ og modtager gæster ved indgangen, og de vil forsøge at lukke folk ind lidt ad gangen. Så lidt tålmodighed kan være godt.
🙏 Støt os gerne ved at købe lidt i den bod du finder ved Halmhuset. Vi sælger bl.a. lækker gullaschsuppe med brød fra Restaurant Klods Hans 🥘 (så længe lager haves).
På dagen vil en del børn i Sdr. Felding sandsynligvis gå ud og rasle. Vi opfordrer alle borgere i byen, som er klar med lidt slik til de skræmmende børn, om at markere med et græskar 🎃 eller halloween-agtig pynt, hvis børn må banke på og sige ‘trick or treat’ (slik eller ballade). På den måde ved de, hvem der gerne vil have besøg, og hvor der er chance for en lille “treat” 🍬🍫🍭
Vi håber at se MANGE til vores nyeste påfund – det bliver sååå skræmmende sjovt 🎃🍂