Fuldt hus til Efterskolens efterårsmiddag

Onsdag aften havde 78 meldt sig til Sdr. Feldings Højskoles efterårsmiddag. Efterskolens formand Jan Andersen bød velkommen til de mange fremmødte og og fortalte kort om aftenens program. Efter en meget flot middag, fik vi en orientering om skolen nu og her. Det går rigtig godt med holdet som startede her efter sommerferien og lige nu er der 115 elever, som er næsten det optimale der kan være, udtalte forstander Asbjørn Lyby. I løbet af nogle år falder antallet af unge mennesker i i hver årgang dog betydeligt hvilket vil give …

 

udfordringer for alle efterskoler og nok også kamp om eleverne.

Jan Andersen fortalte der der stadig er gang byggeplaner for skolen. Der arbejdes med at der skal bruges genbrugsmaterialer ved nybyggeri, som er mere miljøvenlig og dermed nok også vil gøre det nemmere at søge fonde om tilskud til byggeri.

Kl 20 blev der budt velkommen til Birgitte Hansen, forhenværende højskolelærer og forstander, som afholdte sangforedraget”Fra Grundtvig til Kim Larsen – en musikalsk tidsrejse”. Et meget spændende og interessant foredrag om højskolen og de sange der er blevet sunget igennem tiden fra midten af 1800-tallet og frem. Foredraget blev suppleret med at vi sang en del sange fra Højskolesangbogen.

En fantastisk aften Efterskolen havde arrangeret👍👍👍