Mange kom til fejring af 40-års jubilæum på Varmeværket

Fredag var der jubilæumsreception for Niels Jørgen Lohff Nielsen, der i 40 år været medlem af Sdr. Felding Varmeværks bestyrelse og siden 1994 som formand.
Niels Jørgen startede i 1983, hvor der blev lagt planer om at lægge varmeforsyningen om fra olie til noget andet, og som blev flis. Der skulle bygges et nyt varmeværk og det stod færdigt i 1985 og kunne i mange år fremvise så flotte resultater – at det var et af Danmarks billigste fjernvarmeværker.
I 2022 blev varmeværket udvidet med varmepumpe og …

elkedel, der især bruges når elpriserne er lave. Og i dag kommer 85% af varmen fra el.

I år har Sdr. Felding Varmeværk vundet Fjernvarmeprisen, som blev tildelt ved Dansk Fjernvarmes landsmøde i Aalborg.

Der var mødt rigtig mange op til receptionen, hvor der blev budt på lækker mad, kage og kaffe, samt div. drikke.

Der blev holdt flere taler først af Henrik Nissen, som på bestyrelsen vegne sagde tak for et godt samarbejde gennem tiden. Niels Jørgens har en professionel tilgang til arbejdet, er arbejdsom, lunefulde, afslappet og vellidt. Det var Niels Jørgen der for 5 år siden startede med at snakke om varmepumper.

Driftsleder Tonny D. Jensen kunne følge op på mange af de samme ting som Henrik Nissen havde fortalt, om lunefuld, afslappet, professionel, arbejdsom og en rigtig slider, der lægger alle kræfter i for at nå sine mål, senest Fjernvarmeprisen 2023.

Også tidligere formand for Varmeværket Villy Birkebæk var oppe og sige nogle ord til Niels Jørgen, bl.a. at Niels Jørgen er med helt fremme i udviklingen og god til at holde fast og at han er stolt af at kende Niels Jørgen.

Niels Jørgen sluttede af med at sige tak for alle de fine ord der var blevet sagt og han var meget glad og stolt af at de havde fået Fjernvarmeprisen 2023. Prisen på de 50.000 Kr. vil gå til drift at den hjertestarter som Borgerforeningen haft opsat på Brugsen.

Og ellers takkede han bestyrelse, medarbejdere, samt samarbejdspartnere fra Troldhede, Kibæk og Sdr. Omme varmeværker.

Her kan læses talerne fra Henrik Nissen, Tonny D. Jensen og Niels Jørgen Lohff Nielsen