Søndagscaféens Nytårskur

Indlæg skrevet af Grethe Kamstrup
Søndag d. 21/1 holdt ÆldreSagen Aaskov Lokalforening “Nytårskur” i Søndagscaféen. Det foregik i Sognehuset i Sdr.Felding.

Som altid var der pyntet rigtig flot op og der blev serveret champagne, kransekager, kaffe og flot smørrebrød. Altsammen noget de frivillige i bestyrelsen står for.

Søndagscafe er et tilbud til enlige 65+, der har lyst til at mødes med andre under hyggelige former til kaffe, snak og lidt underholdning.
Målet med søndagscaféen er at skabe et netværk, hvor du kan mødes med andre under hyggelige former til kaffe og snak. Søndagscafeen finder sted 3. søndag i måneden i Sognehuset ved Sdr. Felding Kirke. For nærmere information om program og priser kontakt: Gunvor Mikkelsen, 6133 8617 eller Gunner Kjær, 2073 8620

Udover et dejligt traktement, var der indlæg med Marianne Karlsmose, gymnasielærer og tidligere partiformand for Kristendemokraterne. Marianne tiltrådte 15. februar 2023 stillingen som Landssekretær hos Kirkens Korshær for Region Øst-, Nord-, Midt- og Vestjylland. Marianne var inviteret til søndagscaféen for at fortælle om det store arbejde, som Kirkens Korshær gør for rigtig mange mennesker som, af forskellige grunde, har det svært. Hun fortalte om de mange frivillige, der hjælper i alle Kirkens Korshærs forretninger landet over. Her bliver der solgt rigtig meget, og overskuddet går til at hjælpe de mange, som har brug for det.

Kirkens Korshær har også mange som strikker for dem. Og der er stadig brug for flere. Marianne Karlsmose havde taget et udvalg af strikkede varer med. Kirkens Korshær har også steder, hvor de der tager stoffer, kan komme. Opholdssteder som har gode forhold, og som får misbrugerne væk fra gader og parker. Mariannes indlæg var et rigtig interessant indspark.

Trods det dårlige vejr og en rund fødselsdag i byen, var der rigtig mange som var mødt op. De fik alle en hyggelig og festlig eftermiddag. Nytårskuren er en dejlig tradition, hvor ÆldreSagen Aaskov ønsker alle medlemmerne et godt nytår.