Ungt par har købt den gamle skole på Vesterbjergevej 3A

Den 1. juni 2021 købte Simone Rasmussen og Alex Dinesen den forhenværende skole på Vesterbjergevej. Der har dog ikke været skole i bygningerne siden 1960.
De er begge to uddannet skolelærer og Simone har fået lærerjob på Sdr. Felding, mens Alex er lærer på Sinding Skole i specialtilbudet “Huset”
Simone er opvokset i Idom ved Holstebro, mens Alex er opvokset i Herning. Da de skulle finde et sted at bo, var de enige om at det skulle være et sted med natur omkring og …

de var på udkig langt omkring bl.a. også på Fyn. Men da de så ejendommen på Vesterbjergevej, som ligger på en stor naturgrund på 12.000 m2, var det et stedet de kunne se sig på, både nu og i fremtiden. Og når man kigger fra stuen og ud i haven mod syd, er det jo også nærmest en park at se på.
De købte ejendommen af Katrine og Valther Santini, som havde boet der siden 1997 og nu er flyttet i et hus på Præstevænget i Sdr. Felding.
Siden de overtog huset sidste år har de været i gang med renovering og ombygning af huset, og de har gjort det meste selv og tit arbejdet til langt ud på aftenen, de har dog også tit haft hjælp fra venner og familie. Køkkenet er slået sammen med en af stuerne og her har de lagt nyt gulv, så der nu ligger et massivt stavparket gulv, det var et kæmpe arbejde at lægge gulvet og få det til at lige, men det er blevet enormt flot.
Simone har tidligere danset Hiphop og har været Danmarksmester 3 gange. Nu er det mere bøgerne der har hendes interesse, plus lige nu selvfølgelig ombygning og renovering af huset.
Alex fritidsinteresser og er jagt og fiskeri, og indtil videre er det dog mest med vildkameraet nede i ”Parken” der er blevet skudt med. Men når de er færdige med ombygningen vil han gerne bruge mere tid på jagt.
De synes begge, at de er blevet taget godt imod af naboerne på Vesterbjergevej, hvor flere har været på besøg med velkomst gaver og i lørdags var de inviteret med til sølvbryllup i nabolaget. Og selvom de er flyttet til et, for dem forholdsvis ukendt område, tror de, at de vil falde godt til i Sdr. Felding området.